Wij zijn altijd op zoek naar mooie stemmen

Joyful wil in omvang niet veel meer groeien, maar we zijn altijd op zoek naar mooie stemmen. Op dit moment zoeken we met name tenoren en bassen. Ook zijn we op zoek naar zangers en zangeressen jonger dan 45 jaar.

Joyful heeft ambitie en dat betekent dat we enige eisen aan de leden stellen. Zo verwachten we dat je niet alleen tijdens de repetities oefent, maar ook thuis met behulp van de bladmuziek/teksten en mp3-tjes die je op de website kunt vinden. Tijdens onze optredens zingen we de nummers uit ons hoofd.

Lid worden

Als je erover denkt om lid te worden van Joyful mag je eerst 3 keer komen meezingen om te kijken of je het leuk vindt. Na die 3 keer doe je een stemtest.

Ben je geïnteresseerd om lid te worden? Vul dan het contactformulier in. Als je al zangervaring hebt en/of al weet welke stempartij je kan zingen, dan horen we dat graag, maar zangervaring is niet verplicht.

Na ontvangst van het contactformulier nodigen we je uit om te komen kijken en meezingen. We repeteren op donderdagavond in de Sleutel naast de Petrus & Pauluskerk in Soest.

Joyful

Joyful is een swingend allround koor uit Soest en bestaat uit ongeveer 40 mannen en vrouwen. We zingen bekende nummers met inhoud die lekker swingen.

Boekingen

Wij hebben voor iedere gelegenheid een passend repertoire, vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.

Contact

Leden