Stem op Joyful!

zaterdag 26 mei 2018

Ook dit jaar doet Joyful mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Elke stem op Joyful is geld waard voor ons koor.

Tot en met 11 juni kunnen leden van Rabobank Amersfoort Eemland hun stem uitbrengen op hun favoriete club via www.rabobank.nl/amersfoorteemland. Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaal te verdelen bedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor een club. 

Rabobank Amersfoort Eemland draagt het verenigingsleven een warm hart toe. Daarom organiseert de bank net als vorig jaar de Rabobank Clubkas Campagne. De basisgedachte is dat leden van Rabobank Amersfoort Eemland bepalen welke clubs een bijdrage ontvangen. 

Ben jij lid van Rabobank Amersfoort Eemland? Breng dan je stem uit op onze club.

Ben je nog geen lid van de Rabobank Amersfoort Eemland? Maak de leden die je kent attent op onze deelname. Of maak je zelf nog snel lid via deze URL: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/ (Er zijn geen kosten verbonden aan het lid worden).

Alvast bedankt voor je stem! 

Nieuwsoverzicht

Joyful

Joyful is een swingend allround koor uit Soest en bestaat uit ongeveer 40 mannen en vrouwen. We zingen bekende nummers met inhoud die lekker swingen.

Boekingen

Wij hebben voor iedere gelegenheid een passend repertoire, vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.

Contact

Leden

Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier!