Rabobank Clubkas Campagne

zaterdag 23 september 2017

Joyful doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Amersfoort Eemland.

Bent u lid van de Rabobank, breng dan in de periode van 26 september t/m 17 oktober 2017 uw stem uit op ons. Bent u geen lid van de Rabobank helpt u ons dan om meer leden van de Rabobank te benaderen en deze op ons te laten stemmen?

Rabobank Amersfoort Eemland draagt het verenigingsleven een warm hart toe. Daarom organiseert de bank dit jaar de Rabobank Clubkas Campagne. De basisgedachte is dat leden van Rabobank Amersfoort Eemland bepalen welke clubs een bijdrage ontvangen.

Stemperiode

Van 26 september tot en met 17 oktober kunnen leden van Rabobank Amersfoort Eemland hun stem uitbrengen op hun favoriete club via www.rabobank.nl/amersfoorteemland. In september ontvangen alle leden van Rabobank Amersfoort Eemland een persoonlijke uitnodiging om te stemmen. Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaal te verdelen bedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor een club. Ben jij lid van Rabobank Amersfoort Eemland? Breng dan je stem uit op onze club.

Elke stem is geld waard!
Zie voor meer informatie en voorwaarden www.rabobank.nl/amersfoorteemland

Nieuwsoverzicht

Joyful

Joyful is een swingend allround koor uit Soest en bestaat uit ongeveer 40 mannen en vrouwen. We zingen bekende nummers met inhoud die lekker swingen.

Boekingen

Wij hebben voor iedere gelegenheid een passend repertoire, vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.

Contact

Leden

Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier!