Steun Joyful!

dinsdag 06 oktober 2020

Dit jaar doet Joyful weer mee aan de Rabo Clubsupport actie waarbij leden van de Rabobank kunnen stemmen op hun favoriete vereniging of club. Daarbij is uw stem geld waard! De opbrengst van de Rabobank Clubsupport actie kunnen wij goed gebruiken in de aanloop naar onze (uitgestelde) concerten in 2021, waarvoor wij onder andere extra kosten moeten maken voor zaalhuur. 

Als u een betaalrekening heeft bij de Rabobank en lid bent van de Rabobank (Amersfoort Eemland) kunt u van 5 oktober tot en met 25 oktober stemmen. Ieder lid heeft 5 stemmen te verdelen onder minimaal 3 verenigingen of clubs. Wij hopen natuurlijk dat u ook één of meer stemmen op Joyful uitbrengt! Stemmen kan met de stemcode die u heeft ontvangen van Rabobank Amersfoort Eemland of zonder stemcode in de Rabobank app of als u ingelogd bent op de Rabobank website.

Daarnaast hopen wij dat iedereen die niet lid is van de Rabobank, maar Joyful wel een warm hart toedraagt, Rabobankleden in hun omgeving vragen op ons te stemmen. 

Meer informatie: www.rabo-clubsupport.nl .

 

 

 

 

Nieuwsoverzicht

Joyful

Joyful is een swingend allround koor uit Soest en bestaat uit ongeveer 40 mannen en vrouwen. We zingen bekende nummers met inhoud die lekker swingen.

Boekingen

Wij hebben voor iedere gelegenheid een passend repertoire, vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.

Contact

Leden

Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier!